Rachel Hazes, Roxeanne Hazes

Rachel Hazes gaat samen met horecaondernemer Won Yip - die je ook kent uit Dragons' Den op NPO 1 - een André Hazes kroegmuseum openen. En de weduwe van Nederlands allerbekendste volkszanger is daar maar wat trots op.

Article continues after the ad

"Lieve schat, je zei altijd in de kroeg is het begonnen en daar ga ik ook mee eindigen...", aldus Rachel in een nieuwe, emotionele post op Instagram. Hiermee doelt ze op André's grote droom om een eigen kroeg te runnen. En dat is precies wat Rachel nu alsnog gaat doen. Lees hier alles over het ambitieuze plan!

Grote droom

"Helaas is het jezelf niet gelukt om je eigen Hazes kroeg te openen...", vervolgt ze. "Maar hoe trots mag ik als vrouw zijn om dit ook nog voor je te realiseren en ik doe het met liefde voor je...!!! Iedere avond drink ik er 1 op jou mop... ❤️" Een paar duizend likes en honderden reacties volgen; Rachel maakt veel los met haar berichtje, inclusief liefdevolle foto uit de oude doos.


Positiviteit

En Rachel kan wel wat positiviteit gebruiken! Zo haalde ze laatst in een interview met Boulevard uit naar schoondochter Monique Westenberg en onthulde ze geen contact meer te hebben met dochter Roxeanne. Ook liep de relatie met haar nieuwe, inmiddels ex-vlam Mike op de klippen. En alsof dat nog niet genoeg ellende is, wordt Mike beticht van oplichting. Gelukkig kan ze nog wel terugvallen op de onvoorwaardelijke liefde van deze rakker:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zo blij met jou...🙏🙏🙏❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes) op