Rachel Hazes, Hoge Bomen, Jeroen van der Boom

Rachel Hazes kan haar tranen niet bedwingen in het nieuwe programma Hoge Bomen, zo zien we in de eerste trailer. Presentator Jeroen van der Boom raakt haar overduidelijk met zijn liedje over haar overleden man. 

Article continues after the ad

"De moeder van zijn kinderen", zo zingt Jeroen zijn gast toe. "De liefde van André. Je zong van kinds af aan alle liedjes van hem mee. Je kwam zijn leven binnen. Je adoreerde hem en je viel zoals zovelen voor de warmte van zijn stem." In de onderstaande beelden is te zien dat de bijzondere serenade van Jeroen bij Rachel binnenkomt. Niet zo gek ook, want een paar weken geleden liet ze op Instagram weten dat ze de volkszanger nog iedere dag mist.

 

Bijzondere gasten

Rachel Hazes is niet de enige bijzondere gast die Jeroen mag toezingen in zijn nieuwe programma. Eerder onthulden we al dat Martien Meiland, Louis van Gaal, Sylvie Meis en John van den Heuvel ook langs zullen komen. Zij zullen praten over de belangrijkste momenten en periodes uit hun leven, de kijker hoort anekdotes van jeugdvrienden en bekende collega's komen langs met een verrassing. Dat belooft wat! 

Hoge Bomen is vanaf zaterdag 11 april om 21:20 uur te zien bij SBS 6.