Rossana Kluivert en Rachel Hazes

Heibel in Hilversum? De makers van Chateau Meiland kondigden laatst nog aan dat ze bezig zijn met een realityserie over Rachel Hazes en haar bestie Rossana Kluivert - er was zelfs al gefilmd. Nu schijnt Rachel overhoop te liggen met Rossana en haar zoon Nino Wilkes, die ook niet meer optreedt als Rachels manager. 'Wat een gezeik', zou Martien Meiland zeggen.

Article continues after the ad

Weekblad Privé schreef, op basis van een 'goed geïnformeerde bron', dat Rachel en Rossana momenteel geen contact meer hebben. "Dat zou te maken hebben met een zakelijk conflict dat Nino Wilkes heeft met de erfgename van André Hazes." Wie is Nino dan, horen we je denken. Nou, dat is de zoon van Rossana die Rachel als een soort bonusmoeder ziet. Of... zag? Hij trok zich laatst namelijk terug als haar manager, geeft hij nu ook zelf toe.


Wat is er gebeurd?

"Nino deed het management van de weduwe", legde de 'insider' uit. "En daar schijnt nu het één en ander te zijn gebeurd. Op de avond ter nagedachtenis van de zeventigste verjaardag van André Hazes kwam er een zakelijke discussie. Die is zo uit de hand gelopen dat de vriendschap voorlopig voorbij is. Opmerkelijk, want Nino noemde nog niet zo lang geleden op Instagram Rachel zijn bonusmoeder. Nu reageren ze niet eens meer onder elkaars berichten op social media." Nou, Nino, kom er maar in!

Nino Wilkes reageert

Shownieuws klopte aan bij de zoon van Rossana. Hoe reageert hij op dit verhaal van Privé? Daar gaat hij dan weer niet op in. "Ik wil niet reageren op de verhalen dat er ruzie zou zijn. Wij hebben als familie afgesproken dat we daar niet op in gaan. Ik kan het dus niet ontkennen of bevestigen. Ik wil daar helemaal niks over zeggen." Hij geeft wél toe dat 'ie niet meer optreedt als Rachels manager, al heeft dat volgens hem niet te maken met de vermeende ruzie. "Ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Daarom doe ik haar management niet meer."


Rachels soap

Wanneer Rachels smeuïge reallifespektakel op tv komt, weten we nog niet. Of de show ook al verkocht is aan een zender, blijft ook nog even spannend. Het nieuws dát het programma er komt maakte al wel de nodige ophef los. Zo bestempelde Johan Derksen de show nu al als 'die kutzooi' en ging hij hélemaal los op Rachel Hazes.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.