Rachel Hazes

Rachel Hazes besloot haar kappersbezoekje te vereeuwigen op Instagram. De vrolijke foto lokte echter behoorlijk wat negatieve reacties uit. Gelukkig lijkt Rachel zich daar inmiddels al niet zoveel meer van aan te trekken!

Rachel Hazes onder vuur...

Rachel Hazes bracht gisteren een bezoek aan de kapper. En zoals dat een BN'er betaamt, maakte ze daar natuurlijk even een foto van! Helaas kon de filter die Rachel gebruikte op een hoop kritiek rekenen… Zo schrijft een volger: "Lekker filtertje gebruikt! Het is dat je naam erbij staat anders zie je niet wie je bent." Rachel reageert door te zeggen dat het inderdaad geen goede filter was, maar dat ze gewoon lol hadden! Goed voorbeeld doet goed volgen, want meer volgers besloten het voor Rachel op te nemen: "Wat ben jij verbitterd zeg om zo reageren, toon toch respect!"

Bekvechtende volgers voor Rachel

Rachel ziet dat veel volgers met elkaar bekvechten en besluit hen van advies te voorzien: "Voor alle lieve mensen die het voor mij opnemen iedere keer: heel lief, maar verspil aub niet jullie tijd aan die zure mensen."️ Dat Spaanse zonnetje doet blijkbaar wonderen voor je humeur!

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij de beste verfspecialist van Nederland ❤️

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes) op

Dat Rachel het vaak flink te verduren krijgt, weerhoudt haar er niet van om met grote regelmaat de publiciteit op te zoeken. Zo postte ze laatst bijvoorbeeld nog een eerbetoon aan haar overleden echtgenoot André Hazes en had ze een bijzondere boodschap voor haar zoon.