Frank, Rogier, Rachel Hazes

Na een aantal lastige weken moest Rachel Hazes vast flink wat stoom afblazen, maar dat hoefde ze gelukkig niet alleen te doen. Ze kreeg goed gezelschap van Frank en Rogier van Paleis voor een Prikkie!  

Article continues after the ad

Op Instagram plaatste Rachel vanmorgen een tweetal foto's met de heren van het programma die inmiddels ook weer uit quarantaine lijken te zijn"Waarom zijn sommige avonden nou zo kort?", vraagt ze zich af. De kiekjes kunnen in ieder geval rekenen op de goedkeuring van haar fans. "Jullie hebben vast en zeker heel wat afgelachen."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Waarom zijn sommige avonden nou zo kort... #lievemensen 🙏💋

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes) op


Emotionele weken

Deze ontspanning is vast precies wat Rachel na een aantal heftige weken kon gebruiken. We hebben het nu eens niet over de eventuele breuk tussen haar en haar kinderen of de vernieling van het beeld op de Dam (wat ook aan de orde was), maar wel over het grote gemis van haar man André. Eind vorige maand bracht ze hem op zijn verjaardag nog een bijzondere ode."Nog 1 keer jouw heerlijke lach. Nog 1 keer jouw mooie stem. Nog 1 keer die vuist op tafel en nog 1 keer die rugdekking", schreef ze openhartig. 

Verloren rechtszaak

Precies diezelfde dag kwam naar buiten dat Rachel de rechtszaak tegen haar voormalig beste vriendin had verloren, wat haar vast ook niet in de koude kleren is gaan zitten. Hopelijk konden de RTL-mannen voor flink wat (positieve) afleiding zorgen. Dat is gegund!