Rachel Hazes

André Hazes zou vandaag jarig zijn geweest. Het gemis bij Rachel en de familie doet daarom extra pijn. Op Instagram deelt Rachel een emotionele boodschap voor haar oude liefde en ook André jr. feliciteert zijn vader met een foto uit de oude doos. 

'Wat mis ik je'

"Nog 1 keer jouw heerlijke lach. Nog 1 keer jouw mooie stem. Nog 1 keer die vuist op tafel en nog 1 keer die rugdekking", begint Rachel haar ode. Ze mist de volkszanger enorm en zou alles willen doen om hem nog een keer te zien. Nu ze niet meer met haar nieuwe liefde Mike is, geen contact heeft met haar dochter, en het niet echt goed kan vinden met haar schoondochter, snappen we wel dat vandaag extra moeilijk is. 

"Schat, ik zou alles willen geven om je hier weer bij mij te hebben... Wat mis ik je...", gaat ze door. Wel heeft ze goede hoop dat ze haar man ooit weer gaat zien. "En dan zeggen we tegen elkaar dat onvoorwaardelijk echt bestaat... Hou van jou lieverd... Neem lekker een neut samen met mama en alle andere dierbaren... Doe ik het hier mop". Senior zal voor Rachel altijd op nummer één staan. Onlangs liet ze nog een grote droom van André in vervulling gaan.

Article continues after the ad

Uit de oude doos

Ook André Hazes junior mist zijn vader en herdenkt hem met een leuke familiefoto. "Gefeliciteerd Senior!", schrijft hij eronder. In de foto zien we de hele familie. De verliefde blik van Rachel zegt genoeg! En dan dat ondeugende koppie van André! 

André Hazes zou vandaag 69 jaar zijn geworden.