Rachel Hazes in Hoge Bomen

Rachel Hazes had lange tijd géén contact met haar vader. Door een familieruzie zagen de twee elkaar al acht jaar niet. Tot nu: Rachel zocht haar pa weer op!

Article continues after the ad

Rachel zat laatst in de allereerste aflevering van Jeroen van der Booms interviewshow Hoge Bomen op SBS6. Hierin kreeg ze een flinke tranentrekker te verwerken én deed ze een boekje open over Monique, het liefje van haar zoon André. Ook kwamen we te weten dat het niet botert tussen Rachel en haar vader.

Familieruzie

Door een familievete wilde Rachel acht jaar lang geen contact. In het interview beschreef ze haar pa als een 'moeilijke man'. De man in kwestie, Jan, zat dus ook naar dit interview te kijken. En Rachels woorden deden pijn, geeft hij nu aan in een interview met weekblad Weekend. Maar... er is ook iets moois ontstaan tussen vader en dochter!

Hereniging

Namelijk: een hereniging! Op de sterfdag van haar moeder bracht Rachel een verrassingsbezoek. "Ik ben een sentimentele man, dus vandaag en deze week had ik weer een hoop verdriet vanwege de sterfdag van mijn vrouw. Maar ook tranen van geluk. Ik heb echt hard gehuild, want vanmiddag stond Rachel na acht jaar voor de deur!", zegt de dolblije Jan. "Wat ben je dan gelukkig… Je kind weer te zien is het mooiste wat er is."


Hoge Bomen is op zaterdag weer om 21:30 uur te zien op SBS6.