Rachel Hazes

Het is een emotionele dag voor de Hazes-familie. Vandaag is het 16 jaar geleden dat Rachels man André Hazes overleed. Op Instagram schrijft de vrouw van de ultieme volkszanger een emotioneel bericht aan hem.

Rachel stelt haar man gerust: “Weet dat ik goede mensen om mij heen heb die de mooiste en leukste verhalen weten te vertellen en alles goed in de gaten houden.” Ze is dit jaar verhuisd naar Barcelona: “Wat had jij het daar ook heerlijk gevonden samen in ons huis en mooie omgeving met Pat en Ros (Patrick en Rossana Kluivert, red.) om je heen.”

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lieverd, alweer 16 jaar geleden maar als de dag van gisteren... Schat wat mis ik je steeds meer. Ik denk zoveel aan je en vooral als ik in Spanje ben. Wat had jij het daar ook heerlijk gevonden samen in ons huis en mooie omgeving met Pat en Ros om je heen. Ik woon gewoon bij het stadion en wat had je het fantastisch gevonden om even naar Patrick te lopen om te gaan kijken hoe die jongens aan het voetballen zijn. Weet dat ik goede mensen om mij heen heb die de mooiste en leukste verhalen weten te vertellen en alles goed in de gaten houden. Liefste, vandaag ben ik extra in gedachte bij jou en kijk ik extra veel naar boven. Let boven goed op de mensen die ik lief heb, dan doe ik het hier voor jou... Dikke kus lieve schat en ik hou van jou. Mijn hele leven lang ❤️❤️❤️

A post shared by Rachel Hazes (@rachelhazes) on

 

Article continues after the ad

23-09-04

Niet alleen moeder Hazes deelt een bericht op social media. Ook zoon Andre Hazes Jr. plaatst een throwback foto van zijn vader. “230904”, schrijft hij onder de post. Dochter Roxeanne Hazes herdenkt haar vader via een quote.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

230904❤️

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

daddy❤️

A post shared by 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) on

Rachel en André waren 13 jaar getrouwd. In 2004 overleed de zanger na twee hartinfarcten en een hartstilstand.