Rachel Hazes, Roxeanne Hazes

Rachel Hazes is goed bevriend met de familie-Kluivert. Dat blijkt nog maar een keer nu ze de kleine Shane Kluivert een ode brengt via Instagram!

Article continues after the ad

Het zoontje van Patrick en Rossana Kluivert brengt over een aantal maanden zijn tweede kookboek uit. Het 12-jarige jongetje heeft al een cv waar je u tegen zegt: naast kookboekenschrijver en vlogger is hij ook al een verdienstelijke voetballer bij de jeugdopleiding van FC Barcelona. Rachel is dan ook supertrots op Shane en dat laat ze blijken ook!

Ode aan Shane

Rachel - die het shownieuws regelmatig domineert met heibel in de Hazes-familie - noemt Shane op Insta een 'heerlijke knul met een hartje van goud'. "Ik ben enorm trots op jou hoe goed je gaat op school en onwijs goed kan voetballen en dan schrijf je ook nog eventjes een tweede kookboek..."


Tweede kookboek

"Nou lieverd, daar kan ik alleen maar respect voor hebben dat je met alles zo serieus omgaat", aldus Rachel. "Daarom lieve schat ik gun je alles en hoop dat jouw tweede boek net zo'n succes wordt als je fantastische eerste boek." En dat tweede boek heet Vega met Shane, het vervolg op... Koken met Shane! Nu focust hij zich volledig op vega-maaltijden. En die kleine baas heeft gewoon 40 (!) recepten bedacht. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy to announce my new cookbook🔥😉 #linkinbio

Een bericht gedeeld door Shane Kluivert (@shanekluivert) op