Rachel Hazes in Hoge Bomen

Rachel Hazes kan nog altijd goed overweg met de ex van haar zoon André - en ja, dan hebben we het natúúrlijk over Bridget Maasland!

Article continues after the ad

Een tijdje geleden maakte Bridget middels een insta-post al bekend dat ze Rachel nog steeds ziet. En dat kwam toen door hun liefde voor viervoeters. Nu laat Rachel - die de laatste tijd opvallend openhartig is - ook via insta weten dat ze nog altijd goed gaat met Bridget.

Bedankt

Haar ex-schoondochter krijgt zelfs een bedankje! Rachel scoorde namelijk twee lampen uit Bridgets woonwinkel in Amsterdam. "De hondjes ook helemaal blij! Bedankt lieve Bridget Maasland voor de mooie lampen.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

De hondjes ook hellemaal blij ❤️ bedankt lieve @bridgetmaasland voor de mooie lampen @meltingpotamsterdam

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes) op

 

Bridget op tv

Het lijkt er tevens op dat Bridget zelfs even langsging bij Rachel. "Met liefde, was supergezellig", schrijft ze onder het filmpje. "De hondjes zijn 😍❤️" Op insta is Bridget gelukkig nog lekker actief, maar op tv moeten we haar toch al best lang missen. Zo duikt ze al maanden niet meer op als Boulevard-presentatrice (op een hele kleine comeback na). Heeft de 'Brazes'-breuk daar iets mee te maken? Nee, het komt door de coronacrisis. Grote kans dat Bridget binnenkort gewoon weer terugkeert achter de desk om een van de andere presentatoren af te lossen!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

👀👀👀

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op