Rachel Hazes en André Hazes

Zanger André Hazes woont momenteel bij zijn moeder Rachel en wordt flink vertroeteld. Volgens Rachel komt het goed met haar zoon, maar heeft hij wel wat tijd nodig.

Dit meldt de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws. Dit weekend vond in Antwerpen Vlaanderen Zingt Hazes plaats, waar André niet bij aanwezig kon zijn. Op het einde van de show sprak Rachel Hazes het publiek toe, waarin ze bevestigde dat de zanger weer bij zijn moeder is ingetrokken.

 

Article continues after the ad

 

“André keek enorm uit naar deze concerten, het is echt jammer dat hij hier niet bij aanwezig kon zijn.” Volgens Rachel gaat het elke dag iets beter met haar zoon, en komt dat door de goede zorgen die ze hem geeft. “Hij woont nu bij mij en wordt heel hard verwend, ik kook elke dag voor hem.”

 

Veel vitamientjes

In een verhaal dat rampzalig is voor elke jonge vent, zegt ze dat André ‘veel vitamientjes’ krijgt, omdat hij die momenteel hard nodig heeft. “Vitamientjes, moederliefde en heel veel rust. Het enige wat hij zelf moet doen is kauwen.”

Het leven van André Hazes is de laatste jaren sowieso turbulent, maar de laatste maanden zit André weer in de overdrive. Begin dit jaar gingen Hazes en Monique Westenberg wéér uit elkaar, waarna hij een relatie aanknoopte met Sarah van Soelen.

André en Sarah uit elkaar?

In september vertrok Sarah naar Spanje om ‘mediatraining te volgen’, waarna André óók naar Spanje vertrok. De officiële verklaring is dat de zanger een ‘emotionele burn-out’ heeft, maar tegelijkertijd gaan er veel geruchten dat Sarah en André in een afkickkliniek zaten én inmiddels niet meer bij elkaar zijn.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

We sluiten ons aan bij Bart Ettekoven, die in Shownieuws verzuchtte ‘dat hij het ook niet meer wist met deze familie’.