Loretta Schrijver en Quinty Trustfull

Eerder leek het er nog op dat Koffietijd-ster Quinty Trustfull 'gewoon' terug naar Nederland zou komen om weer te presenteren, maar nu moet ze alsnog de knoop doorhakken: nee, ze blijft in de VS.

Article continues after the ad

Eigenlijk zou Quinty afgelopen weekend terugkomen, maar dit blijkt nu wellicht toch een beetje overbodig. Hoezo? Nou, zo schrijft Quinty in een uitgebreide insta-verklaring, ze zou dan nog maar 4 Koffietijd-shows kunnen maken. En dan blijft ze toch liever in de VS met haar man Orlando, die daar werkt als voetbalcoach.

Risico

"Het Koffietijd seizoen is al bijna afgelopen, ik zou dan eerst nog 2 weken in quarantaine moeten en dan zou ik nog maar maximaal 4 shows kunnen doen", zo verklaart Quinty. En dat is het niet waard; zeker niet wanneer je bedenkt dat er nog wel een risico aan vastkleeft.

Quinty en Orlando

Vanwege het inreisverbod richting Amerika, is het namelijk niet zeker dat Quinty uiteindelijk ook weer terug kan naar haar man in Atlanta. "Als ik hier zou vertrekken (voor dus maar 4 shows) weet ik niet wanneer ik weer terug zou kunnen, dat zou ook zomaar nog maanden kunnen duren.. En aangezien mijn man hier helaas niet weg mag/kan zouden we dus heel erg lang niet bij elkaar kunnen zijn."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poeh wat moeten we allemaal een lange adem hebben in deze onzekere tijd. Gisteren heb ik samen met mijn werk besloten dat ik voorlopig hier in Atlanta bij mijn man blijf. En daar ben ik heel dankbaar voor🙏🏼Het Koffietijd seizoen is al bijna afgelopen, ik zou dan eerst nog 2 weken in quarantaine moeten en dan zou ik nog maar maximaal 4 shows kunnen doen..🤷🏻‍♀️( omdat koffietijd nu ook aangepast is en maar met 1 presentatrice) Het inreisverbod naar US geldt helaas nog steeds.. Als ik hier zou vertrekken (voor dus maar 4 shows) weet ik niet wanneer ik weer terug zou kunnen, dat zou ook zomaar nog maanden kunnen duren.. En aangezien mijn man hier helaas niet weg mag/kan zouden we dus heel erg lang niet bij elkaar kunnen zijn😔 En dat is t laatste dat je wilt in deze moeilijke tijd. Dat idee alleen al maakte me erg verdrietig. Natuurlijk mis ik onze kinderen @moisetrustfull @k1trustfull heel erg😞 maar die hebben gelukkig hun lieve partners @kajvandervoort - @mollyhelgesson, en kayne en molly passen op Mijn poezenbeesten😻😻 dus daar hoef ik me gelukkig geen zorgen om te maken. Ik voel me erg opgelucht dat ik bij mijn liefde kan blijven🤗 en aan de andere kant ook heel jammer dat ik niet gezellige uitzendingen kan maken🤗 Stuck between two worlds🤷🏻‍♀️ Maar ik blijf mijn yoga oefeningen met jullie delen, live Skypen in de uitzendingen en updates geven over het leven hier in USA in deze zware covid19 periode. En aankomend seizoen gaan jullie mij uiteraard weer heel veel zien @koffietijd.5uurlive !! Daar verheug ik me nu al op 🤗 Lieve allemaal, Stay safe en een knuffel van mij 🤗😘 #koffietijd #rtl4 #host #morningshow #grateful

Een bericht gedeeld door Quinty Trustfull Official (@qtrustfull) op


En nu?

Gelukkig blijft Koffietijd gewoon doorgaan met Pernille La Lau en Loretta Schrijver. De dames, die er érg snel bij waren met coronamaatregelen, maken al Skypend hun uitzendingen. En gelukkig belt Quinty gewoon in tijdens de afleveringen om te vertellen over het zware lockdownleven in de US. Dus we hoeven haar ook niet helemáál te missen!

Koffietijd is elke werkdag om 10:00 uur te zien op RTL 4.