Quentin Tarantino-fans opgelet! De man achter titels als Pulp Fiction en Django Unchained werkt naar verluidt aan een film over de Charles Manson-moorden.

Article continues after the ad

Charles Manson

Charles wie? Voor de leken onder ons: Charles Manson was een Amerikaanse sekteleider, die in 1969 zijn volgers naar het huis van actrice Sharon Tate en regisseur Roman Polanski stuurde, om daar de bewoners en de aanwezige gasten om te brengen. Het werd een bloedbad. Ook Tate, die op dat moment acht maanden zwanger was, kwam erbij om het leven. Kijk hieronder een interview met Susan Atkins, een van de moordenaars.

Brad Pitt & Jennifer Lawrence?

The Hollywood Reporter meldt dat Tarantino het script nog aan het schrijven is, maar dat Brad Pitt en Jennifer Lawrence al benaderd zijn voor een rol. Entertainmentwebsite Deadline zegt dat Margot Robbie misschien de rol van Sharon Tate op zich gaat nemen en dat Tarantino-regular Samuel L. Jackson wellicht weer van de partij is.

Plot

Over het plot is nog niet heel veel duidelijk. Het is wel de eerste keer dat Tarantino zich focust op een specifieke historische gebeurtenis. Het zou goed kunnen dat het een dramatisering van de werkelijkheid wordt à la Inglourious Basterds, waar Hitler aan de hand van the basterds het loodje legt.