We hebben er even niets over gehoord, maar de Star Trek-film van Quentin Tarantino gaat waarschijnlijk gewoon door! Volgens Tarantino is ‘geen nieuws’ op dit moment ‘goed nieuws’.

Allemaal prima, dat LA in de jaren 60 (serieus prima!), maar ons was toch een bizar gewelddadige Star Trek-film beloofd? Ja, en volgens Quentin Tarantino is de kans daarop nog steeds behoorlijk groot.

In een interview met Slashfilm, over The Hateful Eight die als miniserie naar Netflix komt, vertelt Tarantino dat hij momenteel voornamelijk druk is met Once Upon A Time In Hollywood, dat op 15 augustus verschijnt.

Article continues after the ad

 

Kill Kirk?

De regisseur duikt na Once Upon A Time In Hollywood weer even onder, en is daarna van plan om weer naar de nieuwe Star Trek te kijken. Volgens Tarantino is de kans dat deze film gemaakt wordt ‘erg groot’; het verhaal en het script zijn volgens de regisseur al geschreven. Het was de bedoeling dat Mark L. Smith, de schrijver van het gruwelijke The Revenant, dit zou verzorgen, maar het is niet bekend of dit uiteindelijk ook gebeurd is.

Dat de film er komt staat nog niet 100% vast, maar dat er een script is, is een zeer positief teken. Ook dat Tarantino aangeeft er na Once Upon A Time in Hollywood weer over wil gaan onderhandelen stemt hoopvol. Misschien ziet zo’n film er (ongeveer) zo uit!

 

Star Trek

Op het moment is elk nieuws over een nieuwe Star Trek-film welkom. Een vervolg op Star Trek Beyond (2016) lijkt echt van de baan, nadat de Chrissen Pine en Hemsworth te veel geld vroegen. Althans, dat vond Paramount Pictures.

Volgens geruchten zou de Tarantino-variant van Star Trek wél de cast van de eerdere Trek-films gebruiken, dus hoe ze dat oplossen moeten we nog maar zien. Op filmgebied is de situatie even penibel, maar op televisie en streamingplatforms gaat Star Trek als een tierelier! Discovery, de nieuwe serie over Jean-Luc Picard, de spin-off met Michelle Yeoh… Engage!