Het derde seizoen van de Spaanse thriller Elite verschijnt binnenkort op Netflix!

De populaire Spaanse serie Elite keert in maart al terug voor een derde seizoen. Dat is een stuk eerder dan iedereen verwachtte, maar je hoort ons niet klagen!

Samen met La Casa De Papel is Elite één van de populairste niet-Engelstalige series op Netflix. Elite draait om de studenten van de elitaire school Las Encinas. Als een aardbeving een school in de buurt verwoest, worden een paar leerlingen op Las Encinas geplaatst. De doorsnee tieners botsen behoorlijk met de verwende leerlingen van de eliteschool. Aanvankelijk blijft het bij pesterijen, maar dan sterft er een studente onder verdachte omstandigheden...

Tegen alle verwachtingen in begint het derde seizoen van Elite al in maart, zo meldt Netflix op social media.

De aankondiging is opmerkelijk omdat het eerste seizoen in oktober 2018 verscheen, en het tweede seizoen in september 2019. We wisten weliswaar dat een derde seizoen besteld was, maar dat het zó snel zou komen is dus best onverwacht.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

the kids are coming

Een bericht gedeeld door Élite (@elitenetflix) op

Elite seizoen 3

Op zich komt de vroege datum goed uit, want het tweede seizoen van Elite eindigde met een behoorlijke shocker. De moord op Marina (Maria Pédraza), die de gemoederen op Las Encinas enorm bezighield, werd opgelost. De moordenaar belandde achter de tralies, maar liep een paar weken later weer vrij rond! Hoe dit afloopt zien we vanaf maart op Netflix.