Martien Meiland, Chateau Meiland

Voor de laatste keer dit seizoen zagen we gisterenavond hoe de familie Meiland alles op hun eigen prettig gestoorde manier aanpakte. Door de coronacrisis is alles in Frankrijk gesloten, dus toverden ze de eettafel om tot schoonheidssalon. Martiens gezicht geeft al een indicatie van hoe dat ging.

 

Schaar erin

Martien legt zijn haar in de handen van Maxime (met alle nodige risico's). Maxime ziet er de lol wel van in en begint enthousiast, onder instructie van ex-kapper Martien, het haar van haar vader te knippen. "Ik vind dit echt wel heel erg leuk", lacht Maxime. Wordt Schoonheidssalon Meiland de nieuwe zaak van de ondernemersfamilie? Als we naar het eindresultaat kijken, zouden we daar nog even mee wachten... "Alsof er ratten aan gevreten hebben!", roept Martien. Even geen schoonheidssalon starten dus. 

Article continues after the ad
 

Seizoen 4

Jammer genoeg zullen we de Meilandjes nu even moeten missen. Maar niet getreurd! Er komt zeker nog een nieuw seizoen. We moeten zien of ze het Chateau kunnen verkopen voor die hoge prijs en wat voor nieuw avontuur ze nu te wachten staat. Aangezien de familie Meiland zelfs een lente-opruiming chaotisch kan maken, zijn de verwachtingen voor het nieuwe seizoen in ieder geval behoorlijk hoog!

Voor de mensen die nu volledig in een zwart gat vallen hebben wij de leukste momenten van seizoen 3 op een rijtje gezet. Nog even nagenieten!