De nieuwe trailer voor musical-spektakel Cats is uit! Oftewel: de beelden die je bij je eerstvolgende nachtmerrie komen terroriseren. 

Article continues after the ad

Dan heb je dus megasterren als Idris Elba, Jennifer Hudson, Taylor Swift, Rebel Wilson, James Corden, Jason Derulo, Ian McKellen én Judi Dench in je film; gaat het alléén maar over hoe eng het er wel niet uitziet! Ook nu is het weer raak. De tweede trailer voor deze musicalverfilming staat pas net online maar in de comments vind je alleen maar getraumatiseerde zielen. 
 


Cats

De makers gebruikten een zogenoemde 'digital fur'-techniek. Dit wil zeggen dat alle acteurs in motion-capture-pakken rondhuppelden en pas in de montage een dikke kattenvacht kregen opgeplakt. Het resultaat? Een soort kat-mens-humanoids! Die zorgden bij de eerste beelden al voor verbaasde reacties. Een zieke geest maakte zelfs een horror-mash-up trailer: kijk hier naar “Stephen King’s Cats”.


Een greep uit de reacties:

 

Musical

Oké, oké: we moeten nog een beetje wennen aan de visuele stijl. Toch belooft Cats wel een waar muzikaal spektakel waar iedereen zijn vingers bij af gaat likken. En het bronmateriaal,  Andrew Lloyd Webbers epische musical, is natuurlijk een Broadway-klassieker van jewelste. Ook is die topcast wel in goede handen bij regisseur Tom Hooper, die ons bijvoorbeeld ook al Les Misérables gaf. 
 

Cats draait vanaf 19 december 2019 in de bioscoop... als je durft.