In de nacht van zaterdag 28 oktober op zondag 29 oktober vindt voor alweer de negende keer de Halloween Horror Show plaats: een nachtelijke horrormarathon vol nagelbijtende spanning, gitzwarte humor en rijkelijk vloeiend bloed in diverse bioscopen door het hele land.

Article continues after the ad

Slapen hoeft niet, sterker nog: dat kan ook helemaal niet dankzij vier huiveringwekkend enge horrorfilms die je zeker een slapeloze nacht gaan bezorgen. 

The Autopsy of Jane Doe

Austin Tilden en zijn vader Tommy werken allebei als patholoog anotoom. Op een dag krijgen ze een onbekend slachtoffer op de autopsietafel. Ze onderzoeken de jonge vrouw maar kunnen geen duidelijk doodsoorzaak vinden. Tijdens hun onderzoek gebeuren er echter vreemde, onverklaarbare dingen die de mannen in groot gevaar brengen. 

Jigsaw

Wanneer er door de hele stad lichamen opduiken, elk op een gruwelijke manier om het leven gebracht, wijzen alle sporen naar de overleden moordenaar John Kramer, beter bekend als Jigsaw.

Don't Hang Up

Sam en Brady zijn meesters van de prank call: ze bellen mensen midden in de nacht op, doen zich voor als iemand anders en proberen hun slachtoffers op de kast te jagen. Via social media kunnen hun fans live meegenieten van hun practical jokes. Wie genoeg horrorfilms heeft gezien, weet dat dit soort geintjes wel eens noodlottig kan uitpakken en dat de daders vervolgens gruwelijk moeten boeten.

It Stains The Sand Red

Terwijl de wereld ten onder gaat aan een zombieplaag, loopt de auto van Nick en Molly vast in het zand van de woestijn bij Las Vegas. En wordt Nick te grazen genomen door uitgerekend die ene hongerige zombie die net langskomt. Zal je altijd zien.

Informatie over de kaartverkoop en welke bioscopen aan deze bloederige horrornacht deelnemen lees je binnenkort op deze plek