Prinses Alexia op Paleis Huis ten Bosch

Marc van der Linden beweert dat niemand minder dan prinses Alexia graag mee had willen doen aan The Voice Kids. De royaltykenner deed zijn opmerkelijke onthulling gisteravond in RTL Boulevard naar aanleiding van de vijftiende verjaardag van de vorstin. Volgens Van der Linden heeft de prinses een bijzonder talent voor zingen, dansen en gitaarspelen. En waar kun je dat nu beter later zien dan bij de muzikale talentenjacht van RTL 4?


‘Bijna onmogelijk’

Ik heb begrepen dat ze een droom had om mee te doen aan The Voice Kids”, verklapt Van der Linden. Maar volgens de royaltykenner was dat makkelijker gezegd dan gedaan, ook voor iemand van de koninklijke familie. “Het was natuurlijk bijna onmogelijk. Als ze dan gewonnen had, had iedereen geroepen: ‘Ja, het is de dochter van de koning.’”

Verlegen

Koning Willem-Alexander besloot de dromen van prinses Alexia echter niet in de weg te staan. “De koning was al zo ver dat als ze inderdaad eerlijk door de voorrondes zou zijn gekomen, dat ze mee had mogen doen. Maar zo ver is het uiteindelijk niet gekomen”, aldus Van der Linden. Ondanks de goedkeuring van haar vader, besloot de zingende prinses haar muzikale dromen (nog?) niet na te jagen. “Ze heeft ook een hele verlegen kant, en dat is eigenlijk ook wel weer heel schattig”, aldus de royaltywatcher. Gelukkig kregen we op Koningsdag al eerder een voorproefje van het muzikale talent van de prinses!

Article continues after the ad