Vandaag klonken er royal bells: prins Harry en 'zijn' Meghan Markle zijn verloofd. De twee gaven zojuist bij de BBC voor het eerst een interview samen. De vonken sprongen nog nét niet door het scherm. Wat zijn die twee verliefd.

Article continues after the ad

Romantisch aanzoek

De Suits-actrice sprak met een fonkeling in d'r ogen over het aanzoek. "Het was een enorme verrassing. Hij vroeg me tijdens het roosteren van een kip. Ik liet hem niet eens uitpraten en vroeg hem of ik nu al mijn anwoord mocht geven. Het was een ontzettend romantisch aanzoek."

Knots van een diamant

Uiteraard vertelden de twee ook over de knots van een diamant die Meghan heeft gekregen. "De grote steen komt uit Botswana, waar we onlangs samen waren en de twee kleine diamanten komen uit de juwelencollectie van mijn moeder", zo vertelde Harry. Hij vindt het moeilijk dat hij zijn geluk nu niet meer kan delen. "Ze zou zonder enige twijfel dolgelukkig zijn als ze Meghan kon leren kennen. Op dit soort momenten mis ik haar heel erg. Maar ik weet zeker dat ze erbij is. Ze danst ergens van vreugde voor ons."

Humor

De tegenspeler en tv-verloofde van Meghan in de serie Suits heeft overigens ook gereageerd op het heugelijke nieuws. En wel met een flink dosis humor. 'Ze zei tegen mij dat ze alleen maar een pak melk ging halen', grapt Patrick J. Adams (Mike Ross in de serie) op Twitter.