Tim, Prince Charming, ITV

Ex-Prince Charming-kandidaten Tim en Tommy gingen erg lekker samen in Il Palazzo. En, wat blijkt: het is niet gek dat ze het zo goed konden vinden. Tim zegt tegen Grazia dat er ooit meer heeft gespeeld tussen hem en Tommy!

Article continues after the ad

Kortstondige crush

De twee realitysterren trokken aflevering na aflevering ietsje meer naar elkaar toe en hadden overduidelijk een klik. Toch is die band daar niet ontstaan, zo schemert Tim nu door. "Tommy en ik hebben elkaar anderhalf jaar geleden leren kennen", vertelt hij aan Grazia. "Toen hebben we een keer met elkaar gezoend, maar daarna is het gestopt. We hebben elkaar daarna af en toe oppervlakkig gesproken." 

Geen romance

Toch was het voor beide mannen een complete verrassing toen ze elkaar weer tegen het lijf liepen op Schiphol nota bene. "Dat was een surprise. We hebben al een geschiedenis samen, daardoor zijn we in dat huis supergoede vrienden geworden." Wie echter hoopt op meer tussen het olijke duo, komt bedrogen uit. "We sliepen met elkaar op de kamer, maar er is nooit wat gebeurd."

Old friends, new friends

Verrassend genoeg blijkt Tim niet de enige te zijn die al een geschiedenis heeft met Tommy, want ook Dignum kende hem al. Op Instagram schrijft de veelbesproken kandidaat bij een foto van een aantal jaar terug: "Wanneer oude vrienden, nieuwe vrienden worden". Of die twee ook een 'fling' hebben gehad of dat ze puur 'jeugdvrienden' waren, weten we dan weer niet. Wie weet krijgt dit verhaal dus nog wel een staartje! 


Prince Charming zie je iedere woensdag op Videoland met komende week de grote ontknoping.