Prince Charming Marvin

Heb je de nieuwste aflevering van Prince Charming al gekeken? Opnieuw moest Marvin twee mannen naar huis sturen… Ditmaal werden Sezer en Alastair op het vliegtuig naar Nederland gezet. Aangezien de heren elkaar niet konden luchten of zien, vroegen we ons af hoe de terugvlucht zou verlopen…

"Dit soort mensen zijn echt zielig"

Sezer en Alistair moesten afgelopen woensdag het veld ruimen in Prince Charming. Je zou verwachten dat de mannen genoeg hadden om over na te praten in het vliegtuig naar Nederland… Sezer moest er echter niet aan denken om een vlucht te delen met Alistair! “Denk je nou echt dat ik met zo'n walgelijk persoon mijn tijd ga spenderen? Zulke type mensen kun je beter in de afvalbak gooien”, vertelt Sezer tijdens een vragenrondje op Instagram (via RTL Boulevard). “Alastair was voor mij de meest irritante [persoon]. Omdat hij geen respect heeft, geen manieren en heel ‘judgemental’ is. Bepaalde karaktereigenschappen waarmee ik niet wil ‘connecten’... Dit soort mensen zijn echt zielig."

Heeft Sezer een nieuwe Prince Charming gevonden?

Flinke sneren van Sezer aan het adres van Alistair! Daar moet toch meer aan de hand zijn geweest dan dat akkefietje met die haarlak? RTL Boulevard meent dat we de aanleiding mogen zoeken bij een video die Alastair samen met medekandidaat Dignum heeft opgenomen. De twee bespreken het akkefietje met Sezer: "Bij hem zit het waarschijnlijk wat dieper. Dat zie je wel vaker bij vrouwen”. Och, arme Sezer… En hij had al zo’n liefdesverdriet na zijn Prince Charming-avontuur! Dat biecht hij op in Date or No Date?; een nieuw programma van oud-Bachelorette Gaby Blaaser. Je vindt beide video's hieronder!

Article continues after the ad

Nieuwe afleveringen van Prince Charming zie je elke woensdag op Videoland.