Prince Charming Marvin

Het lijkt erop dat Prince Charming-ster Marvin inderdaad de liefde heeft gevonden! Hij deelt op zijn Insta een mysterieuze bedfoto waarin het gezicht van de andere man vakkundig is 'afgeplakt' met een schattig gifje van een hond.

Article continues after the ad

Marvin verklapte voor de start van de Videoland-datingshow Prince Charming al dat 'ie één van de mannen uiteindelijk ook daadwerkelijk uitkoos en mee naar huis nam. Tegen RTL Boulevard zei hij toen: "Ik was op zoek naar een heel loyale en knappe vent, en iemand waar ik een maatje mee kan zijn, maar ook een goede liefdesrelatie mee heb. Een buddy en een lover in één."

Intieme bedfoto

We hebben bij Gaby Blaasers De Bachelorette gezien dat het na het laatste keuzemoment alsnog mis kan gaan, dus... de intieme bedfoto van Marvin en zijn mystery man - je vindt 'm hier - zegt natuurlijk niets. Zou het één van de vijf overgebleven mannen zijn? Tommy, Tim, Ferdi, Marnix en Rick zijn nog in de race.

Lekker veel drama

We zouden af en toe bijna vergeten dat Prince Charming een datingshow is. De laatste weken ging Il Palazzo namelijk enorm lekker op fitties en discussies. Sezer en Alistair die totáál niet klikten en vorige week Mitchells beruchte 'Ninja Turtle'-dans die het hele huis in rook onderdompelde en de bom deed barsten. Ophef genoeg. Komende week datet Marvin ondertussen gewoon door. Rick krijgt eindelijk weer wat meer één-op-één-tijd met de 'prins'.