Een primeur voor Veronica Superguide: de 'dansende' animatiefilm Ballerina draait vanaf 21 december in de bioscoop. Wij hebben de trailer én maken de namen bekend van de BN'ers die hun stem aan de film hebben verleend.

Article continues after the ad

De stemmencast

Pip Pellens, Pim Wessels, Buddy Vedder, Robin Martens en Igone de Jongh lenen hun stem voor de dansfilm. Pip Pellens spreekt de hoofdrol in van Félicie, Pim Wessels leent zijn stem aan Rudolph, de charmante balletdanser van de Opera en Buddy Vedder spreekt de stem in van Victor, een uitvinder en de beste vriend van Félicie. Robin leent haar stem aan de verwende danseres Camille en Igone de Jongh spreekt de stem in van Odette de vrouw die Félicie onder haar hoede neemt.

Het verhaal

De film speelt zich af in de Franse hoofdstad Parijs. Het is 1884 en we maken kennis met het elfjarige weesmeisje Félicie. Haar grote droom: danseres worden in de Parijse Opera. Samen met haar beste vriend en bondgenoot Victor gaat ze op avontuur. Zonder een cent op zak gaan de twee in Parijs hun dromen najagen.