Wij hebben de eerste beelden van de spannende Netflix-serie Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events. Bekijk snel de trailer!

Article continues after the ad

Acht keer

De acht afleveringen tellende serie is gebaseerd op de internationale bestseller boekenreeks van Lemony Snicket (a.k.a. Daniel Handler). De serie gaat over drie kinderen (Violet, Klaus en Sunny) die hun ouders hebben verloren bij een brand.

Wat een engerd

Door een misser wordt het drietal onder toezicht geplaatst van een verre bloedverwant, de mysterieuze Graaf Olaf (gespeeld door Neil Patrick Harris, beter bekend als Barney uit How I Met Your Mother) die uit is op hun erfenis. Maar de kinderen komen achter zijn snode plannen. Daarom ontwikkelt Graaf Olaf een breed scala extravagante vermommingen om het geld alsnog in handen te krijgen. Hij creëert chaos en verwarring voor de Baudelaire-kinderen en hun nieuwe pleegouders. Terwijl de kinderen proberen om Count Olafs snode plannen te verijdelen, komen er steeds meer details boven water over de mysterieuze dood van hun ouders.

Cast

Naast Neil Patrick Harris bestaat de cast uit Patrick Warburton (Seinfeld, Rules of Engagement), Joan Cusack, Malina Weissman en Louis Hynes. Op 13 januari worden de acht afleveringen van Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events op Netflix gezet.