Margo, Edith, Agnes, Lucy, Dr. Nefario en de minions voegen zich bij Gru én zijn tweelingbroer in hun strijd tegen Balthazar Bratt.

Article continues after the ad

Despicable Me 3, trailer 3

Gru's vijand Balthazar Bratt, "gespeeld" door Trey Parker van South Park, heeft nog maar een klein rolletje in de derde trailer van Despicable Me 3. Het nieuwe voorproefje gaat wel in op de relatie tussen Gru en zijn tweelingbroer Dru (ook met de stem van Steve Carell), en we zien ook dat de minions in de gevangenis belanden. Heel veel meer wordt er eigenlijk nog steeds niet prijsgegeven, maar aangezien de vorige films miljarden in het laatje brachten, kunnen we er rustig van uitgaan dat het ook nu weer een succes gaat worden.

Stemmen

Steve Carell verzorgt deze keer dus de stemmen van Gru én Dru, en South Park-bedenker Trey Parker is zoals gemeld te horen als Balthazar Bratt. Russell Brand keert terug als Dr. Nefario, Kristen Wiig als Lucy Wilde en Steeve Coogan als Silas. Julie Andrews spreekt de stem in van Gru's moeder Marlena, en mocht je je nou afvragen wie al die gekke minionstemmetjes doet: zijn naam is Pierre Coffin.

Despicable Me 3 draait vanaf 28 juni in de Nederlandse bioscopen.