De kandidaten van Dancing On Ice moeten vanavond weer alles uit de kast halen om de volgende ronde te bereiken. Vorige week slaagde Shownieuws-presentatrice Celine Huijsmans daar helaas niet in.

Article continues after the ad

In de eerste twee afleveringen van Dancing on Ice hoefde er nog niemand naar huis, maar sinds vorige week is de strijd echt begonnen. Presentatrice Celine Huijsmans moest daarom direct het veld ruimen, maar de onderste regionen krijgen het vanavond nog zwaar. Weet Roy Donders - net als vorige week - opnieuw te pieken op het juiste moment en hiermee snowboardster Nicolien Sauerbreij uit te schakelen? Of valt het doek voor de stylist uit Brabant? Bekijk hieronder alvast de promo voor aflevering 4.

 

Kijkcijfers

Tommie Christiaan en Juvat Westendorp lijken met hun punten tot nu toe stabieler dan de kijkcijfers van het programma zelf. Tijdens de tweede aflevering keken nog ruim 800.000 mensen naar de ijsdansshow. Vorige week moesten de makers het doen met 584.000 belangstellenden, al had dat vast te maken met het 'snelle' toernooi van Badr Hari vs Rico Verhoeven.