Preview: een van de TVOH-kandidaten is een zenuwinzinking nabij, en Anouk ook!

Vanavond is de vijfde ‘blind audition’ in The Voice Of Holland. De teams van Lil’ Kleine, Anouk, Ali B. en Waylon beginnen aardig vol te raken, maar er is zeker nog wat ruimte voor talent. En… drama!

De eerste battles zijn eind deze maand te zien, dus de coaches moeten hun team nog wat versterken met nieuwe kandidaten.

Op basis van de preview lijkt er vanavond aardig wat drama in The Voice Of Holland te zitten. Ali B. verdwijnt even backstage om nog onbekende reden. Het lijkt erop dat het te maken heeft met één van de kandidaten, die volgens Anouk ‘zo nerveus was dat hij er helemaal onwel van werd.’ Hopelijk loopt het allemaal positief af; voor een zenuwinzinking doe je natuurlijk mee aan een talentenjacht.

Anouk is ook - een spreekwoordelijke - zenuwinzinking nabij, als Ali B. een oeverloos verhaal begint over de muzikale keuzes van een kandidaat. ‘Welke keuzes? Ze heeft twee minuten staan zingen, we zagen haar nog niet eens! Waar héb je het over!?’ Goed werk, Anouk: nu blijft Ali nóg langer aan het woord!

Article continues after the ad

The Voice Of Holland

Vorige week ging Anouk met Sanne aan de haal, die California Dreaming van The Mamas And The Papas indrukwekkend coverde. Waylon sloef Stef aan de haak, die je misschien nog kent van De Beste Singer Songwriter. Ondanks de lullige opmerkingen van Ali B. koos Nelson Braveheart (de saxofonist met de ‘wardrobe malfunction’) voor hem!

Je ziet The Voice Of Holland vanavond om 20:30 uur, op RTL4.

Foto: RTL/William Rutten