Utopia, Hiske, preview finale

Rond de klok van zeven uur krijgen we eindelijk antwoord op de vraag wie Utopia 2 heeft gewonnen. Wordt het Franny, Gerrit, Hiske, Merel of toch Brandon? De preview belooft een uitzending vol spanning. 

Article continues after the ad

De overgebleven vijf Utopianen - Gerrit, Franny, Merel, Hiske en Brandon - zijn sinds woensdag al thuis en genieten hoogstwaarschijnlijk weer van het vrije leven. Maar vanavond wordt in de allerlaatste uitzending van Utopia 2 door Billy Bakker, die als kandidaat vaker dan één keer terugkeerde op het terrein, pas onthuld wie er als winnaar uit de bus is gekomen.

Geruchten

Op de social media-kanalen van de spraakmakende realityserie gonst het al van de geruchten. De naam, die het vaakst wordt genoemd als grote winnaar, is die van Hiske. Zij ontving eerder deze week al de meeste stemmen van haar medebewoners en bouwde hiermee een flinke voorsprong op. Zelfs nog nadat kandidaat Brandon de vijf stemmen van de paspoorthouders ontving. Vanavond wordt onthuld of ze deze voorsprong weet vast te houden, als de stemmen van de bellers en sms'er er bijkomen. Bekijk hieronder de preview.

De finale van Utopia 2 is vanavond vanaf 18:00 uur te zien op SBS6.