Dancing on Ice presentatoren

Ondanks (of juist vanwege) alle ophef rondom Dancing on Ice - en de "zure juryleden" die plaatsnemen in het tv-programma - haken steeds meer kijkers af… We zijn benieuwd of SBS6 het publiek vanavond weer terug kan winnen. Het is per slot van rekening de halve finale!

Deze kandidaten staan in de halve finale

Zoals gezegd zijn we benieuwd naar de uitzending van vanavond. Al is het alleen maar om te kijken of we jurylid Joan Haanappel op ‘partijdig’ gedrag kunnen betrappen... Maar goed, eerst nog even terug naar onze vooruitblik. Omdat Charly Luske en zijn danspartner Shelby vorige week het veld moesten ruimen, zijn er nu nog vijf kandidaten over in Dancing On Ice, te weten: Tommie Christiaan, Elske DeWall, Juvat Westendorp, Donny Roelvink en Nicolien Sauerbreij. Zij nemen het vanavond tegen elkaar op in de halve finale. Om dat heugelijke feit te vieren, heeft SBS6 eerder vandaag onderstaand filmpje vrijgegeven.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Over een paar uur is het tijd voor de HALVE FINALE! Wie gaat er door? #dancingonicenl

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) op

Halve finale Dancing on Ice vanavond te zien

We zijn benieuwd naar de (kijk)cijfers van vanavond… Ook al zijn jullie er blijkbaar al vrij zeker van dat Juvat Westendorp wederom als beste kandidaat uit de bus komt. Hij wordt volgens een aantal kijkers namelijk enorm voorgetrokken door – jawel! –  jurylid Joan Haanappel. We laten morgen weer van ons horen in onze nabeschouwing.

Article continues after the ad

Dancing on Ice is zaterdagavond om 20:00 te zien op SBS6.