Anouk in The Voice of Holland op RTL 4

Let’s get ready to rrrrrrumble! Vanavond staat ons alweer de tweede ronde van The Battles in The Voice of Holland te wachten.

Article continues after the ad

In de eerste beelden is te zien dat het er weer knetterend aan toe gaat. Wie mogen door naar de knock-outs? En welke coaches gaan lekker van elkaar stelen? Vorige week jatte Anouk al een band!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morgenavond barst de strijd weer los! De tweede Battle aflevering… 20:30u bij RTL4! 🎤🤩 #TVOH #TVOH10 #TheVoice

Een bericht gedeeld door The voice of Holland (@thevoiceofholland) op

 

Anouk en Lil' Kleine

De aflevering van vanavond is... weer niet de aflevering waarin we die nu al veelbesproken battle tussen Anouk en Lil' Kleine gaan zien. Die zit pas in de uitzending van volgende week. Lees hier wat je kunt verwachten van die totaal uit de hand gelopen situatie achter de schermen.

Geduld...

Ondertussen zitten deze talenten geduldig te wachten op de steal seats. Zullen ze er morgenavond nog steeds zitten? 😰 Je ziet het morgen om 20:30u bij RTL4!

Geplaatst door The voice of Holland op Donderdag 2 januari 2020


Liveshows

De spectaculaire liveshows van The Voice of Holland beginnen vanaf 7 februari. Eerder dachten we dat óf Anouk óf Lil' Kleine er vanwege hun gebekvecht niet bij zou zijn, maar inmiddels heeft Anouk gezegd dat zij er in ieder geval wél gewoon bij is. "Ik zit gewoon in die stoel hoor bij de liveshows, no worries".
 

The Voice of Holland is vanavond om 20:30 te zien op RTL 4.