Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van The Voice Of Holland. RTL waarschuwt dat de gemoederen vanavond hoog oplopen, dus dat belooft wat! Natuurlijk is er ook ruimte voor humor, in dit geval een gênante ‘wardrobe malfunction’…

Bijzonder is dat er weer een previewfilmpje aan één enkele kandidaat gewijd wordt. De ervaring leert dat dit alleen gebeurt als er iets heel bijzonders op stapel staat. Heeft Sanne een prachtig verhaal? Een waanzinnige stem, of allebei? Volgens RTL lopen de emoties vanavond hoog op, dus we hebben net zulke hoge verwachtingen van deze deelneemster.

Article continues after the ad

 

Daarnaast wordt er natuurlijk veel gelachen bij The Voice Of Holland. In de preview is een anonieme saxofonist het slachtoffer, die blijkbaar uit zijn broek is gescheurd.

 

Naast de schade komt Ali B. nog even met de spreekwoordelijke schande… ‘Je moet ook geen tafelkleed aantrekken!’ Man, man, man; doe er iets aan, Rob Geus!

The Voice Of Holland

Door alle gezelligheid zouden we bijna vergeten dat het een tijdje gerommeld heeft achter de schermen bij The Voice Of Holland. De coaches Lil’ Kleine en Anouk scholden elkaar helemaal verrot, waardoor de verhoudingen enorm op scherp kwamen te staan.

De blind auditions waren op dat moment grotendeels opgenomen, maar het moment komt steeds dichterbij. We zijn benieuwd of er in de battles en liveshows nog iets van de spanning terug is te zien.

The Voice Of Holland is vanavond vanaf 20:30 uur te zien op RTL4.

Foto: RTL/William Rutten