Mr. Frank Visser

Het nieuwe seizoen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gaat vanavond van start! Presentator Viktor Brand gaat langs bij de meest spraakmakende zaken uit het programma Mr. Frank Visser doet uitspraak. Is de situatie nu verholpen?

Gillende parkieten

In de eerste aflevering gaat Viktor op bezoek bij Annet die (zacht gezegd) wat onenigheid had met haar buurvrouw. Voordat Mr. Frank zijn uitspraak deed, vlogen de twee elkaar zowat in de haren. Annet werd helemaal koekoek van de 40 parkieten bij haar buurvrouw Nel, terwijl die het gekwetter van haar vogeltjes juist gezellig vond. Voordat hun waterpistool gevecht (ja, je leest het goed) uit de hand zou lopen, kwam Mr. Frank om de brand te blussen. Hij besloot dat Nel maar 10 parkieten mocht houden en 's nachts de kooi moest verduisteren. Heeft Nel zich hieraan gehouden?

 

Gebluste brandjes

In Mr. Frank Visser doet uitspraak haalde de jurist de heftigste burenruzies uit elkaar. Een buurvrouw die met stront gooit of een kat die in een kliko wordt gestopt, Mr. Frank heeft van alles voorbij zien komen. Zijn besluiten zorgden ervoor dat de rust in de buurt weer terugkeerde. Op wat hardnekkige gevallen na dan... Is die rust ook gebleven? Of zijn de waterpistolen weer tevoorschijn gehaald? 

Article continues after the ad

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? is vanaf vanavond elke donderdag om 21:30 uur te zien op SBS 6.