Yvon Jaspers in Boer zoekt Vrouw

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw van start. Negen boeren (en één boerin) hopen daarin de liefde van hun leven te vinden. Net als deze stelletjes uit de vorige seizoenen! Helaas zal de helft van de deelnemers vanavond al afvallen. Alleen de vijf kandidaten met de meeste liefdesbrieven zullen namelijk hun zoektocht op tv vervolgen. Schrale troost: de deelnemers die niet genoeg reacties uit het land hebben ontvangen, zien we terug in een wekelijkse webserie op Boerzoektvrouw.nl!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het is bijna het zover! Aanstaande zondag verrast Yvon de boeren met een heleboel brieven 👨‍🌾❤

Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) op


Yvon Jaspers

In de eerste aflevering wordt beslist welke kandidaten uiteindelijk een hoofdrol zullen vervullen in het komende seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Aan Yvon Jaspers vanavond de taak om af te reizen naar het platteland, om het goede (of slechte) nieuws mee te delen aan te boeren. Geen makkelijk klusje, maar Yvon heeft er gelukkig weer zin in: “Als makers zijn wij natuurlijk net zo nieuwsgierig naar het verloop als de kijker!

Article continues after the ad


‘Nieuwe verrassingen’

Ondanks dat Yvon het programma al meer dan vijftien jaar presenteert, is zij BZV dan ook niet lang beu. “Hoe vaak je het paadje ook al hebt gelopen, iedere keer komen we nieuwe verrassingen tegen. Het is een seizoen waarin alles anders liep dan ik van tevoren had voorspeld. En dat is maar goed ook!

Je ziet Boer Zoekt Vrouw vanavond om 20.25 uur op NPO 1.