Martien Meiland in Chateau Meiland

De familie Meiland heeft vergevorderde plannen om hun chateau te verkopen. Maar het had weinig gescheeld of het beroemdste kasteel van Frankrijk had er niet eens meer gestaan! Vorige week kregen we al een heet voorproefje van de komende aflevering van Chateau Meiland. Daarin zagen we hoe een brandende kachel voor angstige momenten op het kasteel zorgde. Om alvast in de stemming te komen voor vanavond, stookt Martien op Instagram het vuurtje nog even op!
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanavond de meest spectaculaire aflevering ever! Werd bijna een inferno. 20:30 SBS6

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) op


Google

In de video is te zien hoe Martien en Maxime het vuur in de antieke kachel proberen te bedwingen. Dat blijkt echter al snel makkelijker gezegd dan gedaan. Maxime oppert om op Google op zoek te gaan naar een oplossing. Maar daarvoor is het volgens haar vader al te laat!

 

Article continues after the ad


Inferno

Hoe dit ook afloopt, Martien schrijft bij de video dat dit de ‘meest spectaculaire aflevering ever’ van Chateau Meiland wordt. De kasteelheer spreekt zelfs van een heus inferno! En dat terwijl we nog maar amper bekomen zijn van hun ‘close encounter’ met een tegemoetkomende vrachtwagen. Dat belooft dus wat!

Je ziet Chateau Meiland vanavond om 20.30 uur op SBS6.