Nog een paar uur en dan ontdekken we welke BN’ers er onder de flamboyante kostuums van The Masked Singer zitten! Welk fantasiewezen is de beste performer? En... welk team raadt de meeste BN’ers goed?

The Masked Singer houdt de gemoederen de laatste weken enorm bezig. De talentenjacht trekt miljoenen kijkers en iedereen raadt zich een ongeluk naar de identiteit van de artiesten. Door het succes vroegen we ons al hardop af welke shows er nog méér beter worden met fantasiekostuums!

Joke Bruijs, Gers Pardoel, Catherine Keyl, Rintje Ritsma, Tineke Schouten, Josje Huisman, Eddy Zoëy en Rick Brandsteder vielen al af, en men is druk bezig om te bepalen wie er onder de overgebleven maskers zit.

Article continues after the ad

 

De Leeuw, Bidsprinkhaan, Robot en de Neushoorn bepalen vanavond wie The Masked Singer wint. Daarnaast ontdekken we ook of Carlo en Loretta (één van de meest aangename verrassingen!) of Gerard en Buddy de meeste kandidaten wisten te raden.

 

The Masked Singer

Vorige week vielen in één klap vier kandidaten af na het zingen van duetten. In de finale is er wederom een afwijkend programma. De avond begint met vier solo-optredens van de BN’ers. Hierna valt één deelnemer af. Daarna volgt een medley-ronde waarin de artiesten om de beurt een paar liedjes zingen; ook hierna wordt er een deelnemer ontmaskerd.

 


 

De grande finale is een duet tussen de laatste twee fantasiewezens. De winnaar van deze vocale strijd is de eerste kampioen van The Masked Singer.

De finale van The Masked Singer begint vanavond om 20:30 uur, op RTL4.

Foto: RTL/Laura Oldenbroek