Yes! Na wekenlange blind auditions beginnen vanavond eindelijk The Battles in TVOH!

Kijkers hebben er even op moeten wachten, maar vanavond beginnen eindelijk The Battles in The Voice Of Holland. Let’s get ready to rrrrrrumble!

De coaches plaatsen twee artiesten uit hun eigen stal tegenover elkaar, en nemen de winnaar mee naar de volgende ronde. De afvaller moet in principe naar huis, maar de andere coaches mogen de verliezer nog ‘stelen’, waardoor de strijd tot op het laatste moment spannend blijft.

The Voice Of Holland

Ook spannend is de relatie tussen coaches Anouk en Lil’ Kleine. Zoals je ongetwijfeld weet, sloeg de vlam in de pan tijdens de opnames en zouden we de inleidende beschietingen in één van de komende afleveringen kunnen zien. Het moment waarop de bom daadwerkelijk barst is waarschijnlijk níet geschikt voor de uitzending. Dat er één en ander is gebeurd dat niet door de beugel kon is in elk geval zeker.

Tussen Ali B. (onlangs op nogal grillige wijze geroast) en Anouk is het dikke mik; die nemen elkaar nog steeds lekker in de maling. ‘Als ik jou een appel en een peer aan zou bieden… Welke zou je dan nemen?’

Article continues after the ad

‘Ik neem helemaal niks aan van jou, Ali!’ Niet zo boos, Anouk; toen je Ali B. mocht zieken had je er geen zin in!

Het belooft weer een ouderwets gezellige, maar mogelijk ook knetterende uitzending van The Voice Of Holland te worden. Je ziet de show vanavond, om 20:33 uur op RTL4.

De mooiste momenten uit de ‘blind auditions’ check je hieronder!

Foto: RTL/William Rutten