Welmoed Sijtsma in de ijzersterkste

Vanavond binden BN’ers weer de ijzers om in De IJzersterkste. En deze keer moeten de deelnemers het tegen elkaar opnemen in een teamsprint!

Teamopdracht

In De IJzersterkste nemen BN’ers als Jan Smit, Enzo Knol en Fidan Ekiz het tegen elkaar op in verschillende schaatsdisciplines. Vanavond belooft het extra spannend te worden, want deze keer krijgen de schaatstalenten een teamopdracht! In eerste voorproefje is te zien hoe Renée Fokker, Kim Lammers en Welmoed Sijtsma zich over het ijs bewegen. Vooruit, dat gaat wat minder snel dan we gewend zijn van professionele schaatswedstrijden. Maar de wil om te winnen kan de dames in ieder geval niet worden ontzegd!

 

 

Kritiek

Deze zaterdagavondshow van BNNVARA ging vorige week ging van start. Ruim een miljoen mensen keken naar de aftrap van De IJzersterkste. Of die aantallen vanavond ook zullen worden gehaald, valt te bezien. Hoewel de eerste voorproefjes nog een epische race beloofden, kreeg het programma bakken met kritiek over zich heen. Daarnaast gaat vanavond ook Dancing on Ice van start. Voor schaatsliefhebbers valt er dus sowieso wat te genieten in de avonduren. Voor de rest van Nederland is er gelukkig altijd nog Netflix…

Article continues after the ad

Je ziet De IJzersterkste vanavond om 20.30 uur op NPO 1.