Volgende maand gaat The Perfectionists in première. En in dit vervolg op Pretty Little Liars worden Alison en Mona geconfronteerd met een nieuw mysterie!

Bloedstollend

Twee jaar geleden namen we na zeven bloedstollende seizoenen afscheid van Pretty Little Liars. Maar niet voor lang… Volgende maand gaat namelijk het langverwachte vervolg op de hitserie van start. Die heeft als titel The Perfectionists meegekregen, vernoemd naar het gelijknamige boek van Sara Shepard waarop de reeks gebaseerd is. Voor fans zal het een feest van herkenning zijn: Sasha Pieterse en Janel Parrish keren namelijk terug als Alison en Mona. Om alvast in de stemming te komen, verscheen gisteravond de eerste trailer!

Article continues after the ad

 

Womanizer

In The Perfectionists verruilen Alison en Mona het plaatsje Rosewood voor Beacon Heights. Maar daar wordt het duo geconfronteerd met een moordmysterie. Tot overmaat van ramp lijkt iedereen een motief te hebben om het slachtoffer, een beruchte womanizer, te doden. Werk aan de winkel dus, voor onze favoriete amateurdetectives!

The Perfectionists is vanaf 20 maart te zien in Amerika. Helaas heeft de serie nog geen Nederlandse releasedatum.