Pretty Little Liars is afgelopen en je leven is een groot zwart gat geworden waar je maar op één manier weer uit kan komen: meer series. Wij zetten een paar aanraders voor je op een rij. Die je gewoon op Netflix kan kijken uiteraard.

Article continues after the ad

How To Get Away With Murder

Voor het geval dat je nog niet aan How To Get Away With Murder bent begonnen, dit is een aanrader! De serie barst los waarneer een paar rechtenstudenten en hun lerares betrokken raken bij een moord. Spanning, drama en een hele hoop mysterie. 

Riverdale

Net als Pretty Little Liars start ook Riverdale met een moord. Het is dit keer American Football-speler Jason Blossom die wordt verbannen naar de eeuwige jachtvelden. Scholieren van het pittoreske dorpje Riverdale moeten achterhalen wat er met ‘m is gebeurd.

The Vampire Diaries

Een soort Pretty Little Liars, maar dan met bovennatuurlijk gespuis. Vampieren, weerwolven, heksen, noem maar op. Uitgangspunt: een chick moet kiezen tussen twee sexy ondode bloedzuigers. Daarnaast heb je ook nog een heerlijke schurk genaamd Katherine.

13 Reasons Why

Waar Pretty Little Liars soms meer gefocust is op wraak, gaat 13 Reasons Why voornamelijk over de dramatische gevolgen van pesterijen. Hannah Baker pleegt zelfmoord en vertelt via dertien cassettebandjes hoe het zover heeft kunnen komen. Heavy stuff, dus bereid je alvast voor.

Gossip Girl

Ok, ok, Gossip Girl is wellicht een beetje gedateerd ondertussen, maar het wordt veelal gezien als een van de grondleggers van de tienerdrama-series. Nog niet gezien en fan van Pretty Little Liars? Dan is dit een absolute aanrader.