De meiden van Pretty Little Liars hebben allemaal een tatoeage laten zetten als herinnering aan de serie die na zeven seizoenen stopt.

Article continues after the ad

Shay Mitchell, Ashley Benson, Troian Bellisario, Lucy Hale, Janel Parrish en Sasha Pieterse hebben de eerste letter van hun personage laten vereeuwigen op hun wijsvinger. De actrices poseerden op Instagram met hun nieuwe tattoo's. ''We hebben de shhhhhh laten vereeuwigen'', schrijft Janel bij de foto op Instagram. Lucy postte ondertussen een kiekje van de handen van de meiden. Hierop zijn de letters duidelijk te zien.

Dikke tranen

Tot ons grote verdriet zijn de opnames van het allerlaatste laatste seizoen van Pretty Little Liars inmiddels afgerond. Maar de serie sluit wél af met een knaller: een uur durende special met de cast. De hoofdrolspelers en PLL-maakster I. Marlene King zullen een uur lang geheimen onthullen over de serie, memorabele momenten delen en we krijgen een uniek kijkje achter de schermen.

Seizoen 7

Onlangs maakte Netflix bekend dat het langverwachte seizoen 7 van Pretty Little Liars vanaf 15 november op Netflix te zien is. Dus zet het in je agenda!