Monique Westenberg in Shownieuws

Monique Westenberg, de grote liefde van André Hazes, kan weer een nieuwe job toevoegen aan haar toch al vrij uitgebreide cv. Naast insta-influencer-kanon en mode-onderneemster mag ze zichzelf nu óók jurylid noemen!

Article continues after the ad

"Ik ben gevraagd om op 31 augustus a.s. deel te nemen als jurylid voor de Miss Nederland verkiezing", zo kondigt de dolgelukkige Monique aan op Instagram, "en dat vind ik zooo leuk!".

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ik ben gevraagd om op 31 augustus a.s. deel te nemen als jurylid voor de Miss Nederland verkiezing en dat vind ik zooo leuk!! Om de mooie meiden alvast een beetje te leren kennen voordat ze straks doodnerveus op het podium staan, ben ik vandaag een dagje met ze op pad gegaan naar @hulphondnl. Ik ben écht onder de indruk van wat ons daar is uitgelegd over het werk van Hulp Hond en al het moois dat zij verwezenlijken. Hier ga ik me zeker meer in verdiepen. Natuurlijk wilden we allemaal de honden aaien, maar dat mocht helaas niet. Totdat we de huishond Flex zagen... die had de dag van zijn leven! #missnederland2020

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) op


Miss Nederland 2020

Monique mag dus mede haar oordeel gaan vellen over de tien finalisten, die afgelopen juni door middel van een casting-dag werden geselecteerd. Onder de finalisten vinden we veel dames die je - als je soms op Insta zit - waarschijnlijk al eens ooit voorbij hebt zien komen. En RTL 4-kijkers zullen tevens Expeditie Robinson-deelneemster Dominique Hazeleger herkennen! Anyway: dit zijn alle vrouwen die op jacht gaan naar de befaamde kroon:

 

Kennismaking

Monique maakte eerder deze week kennis met de queens in spe. En dat deed ze bij Hulp Hond Nederland. "Ik ben écht onder de indruk van wat ons daar is uitgelegd over het werk van Hulp Hond en al het moois dat zij verwezenlijken." Mogelijk gaan we Monique ook terugzien in Op Jacht Naar De Kroon van RTL 4. In deze show, op vier zondagen in september en oktober te zien, volgen we de dames die allemaal wel de titel Miss Nederland willen scoren.