Tess Milne

Tijd voor beschuit met muisjes! Presentatrice Tess Milne is vrijdag bevallen van haar tweede kindje! Op Instagram deelt ze vandaag een schattig kiekje met haar kleine jongeman. Ze maakt ook direct de naam van het jochie bekend.

Baby Skye

De presentatrice beviel vrijdag van een lief zoontje. Op Instagram deelt de nieuwe moeder een foto van haar nieuwe aanwinst. "Verwilderde haren, zo wit als een laken maar niemand kan deze glimlach van mijn gezicht af halen. Onze kleine Skye is geboren", zegt de dolgelukkige moeder. Haar nieuwe zoontje heet Skye Arthur Berghuis. We wensen de vergrote familie veel geluk!

Lof voor de verpleegkundigen

"Dankjewel lieve mensen van het BovenIJ ziekenhuis die hem gezond en liefdevol in onze armen hebben gebracht", eindigt Tess haar bericht. Zelfs in deze moeilijk coronatijden is kleine Skye gezond en wel geboren in het ziekenhuis. Alle lof voor de verpleegkundigen in de ziekenhuizen! 

Article continues after the ad

Cairo Willem

De 32-jarige presentatrice en haar man Ties werden in 2017 al mama en papa van hun eerste zoontje Cairo Willem. Tess en haar tweelingzus waren toen tegelijkertijd zwanger en bij haar tweede zwangerschap was dit weer het geval! Hoe toevallig! De twee jongens hebben dus altijd wel een maatje in de familie. 

Hou je stevig vast aan de mensen waar je het meest om geeft. ❤️ Be safe lieve mensen!

Tess Milne shared a photo on Instagram: "Hou je stevig vast aan de mensen waar je het meest om geeft. ❤️ Be safe lieve mensen!" * See 1,731 photos and videos on their profile.

Probeer mijn buik met handen en macht te accentueren maar @lisaamil wint weer. 20 min eerder op aarde, voor altijd als tweede de kaarsjes uitblazen. 🎂

10.1k Likes, 90 Comments - Tess Milne (@tessmilne_) on Instagram: "Probeer mijn buik met handen en macht te accentueren maar @lisaamil wint weer. 20 min eerder op..."