Helene Hendriks, Talpa

Johan Derksen onthulde gisteren in Veronica Inside dat zijn collega Hélène Hendriks vanwege onbekende redenen in het ziekenhuis lag. Gelukkig bleek het mee te vallen, zo laat de presentatrice nu zelf weten op social media.

Article continues after the ad

"Allereerst bedankt voor alle lieve berichten", schrijft ze op Twitter. "Voordat de verhalen steeds groter en wilder worden... het valt allemaal wel mee. Een blindedarmontsteking en that's it. Tot later." 


Herstellen in eigen omgeving

Volgens een woordvoerder van Talpa lag de presentatrice enkele dagen in het ziekenhuis, maar is er geen reden tot paniek. "Hélène heeft een aantal dagen in het ziekenhuis gelegen naar aanleiding van een ingreep in verband met een acute blindedarmontsteking. Gelukkig herstelt Hélène goed van de ingreep en is ze inmiddels weer thuis." Wanneer ze terugkeert op tv is alleen nog even de vraag, maar volgens de woordvoerder is dat 'binnen afzienbare tijd'. "Wanneer precies maken we op een later moment bekend." 

Vervangen

Door de ingreep van Heleen werd Johan Derksen dit keer op pad gestuurd om een prijs uit te reiken en wel bij zijn lokale voetbalclub. Of hij haar dat echt in dank afneemt (met een dikke knipoog natuurlijk), is de vraag. "Bij Talpa word je voor de gekste dingen misbruikt. Hélène is ziek en dus sta ik hier nu als een soort clown op het voetbalveld in Grolloo", liet hij weten. Gelukkig kon hij er zelf nog wel om lachen!