In februari werd bekendgemaakt dat er een 14e seizoen van de populaire ziekenhuisserie wordt gemaakt. Inmiddels is de productie van het nieuwe seizoen in volle gang!

Article continues after the ad

Najaar

ABC kondigde aan dat Grey's Anatomy vanaf 28 september weer terug op de buis is in Amerika. Het 14e seizoen trapt dan af met een twee uur durende seizoenspremière! In Nederland wordt de serie uitgezonden op Net5. Wanneer dit precies zal zijn, is nog niet bekend (houd Superguide in de gaten voor het laatste nieuws).

Break down the House

Ook houden de sterren hun fans op de hoogte via social media. Zo delen de acteurs kiekjes van de eerste zogenaamde ‘table reads’ op Instagram en kunnen we lezen dat de eerste aflevering ‘Break down the House’ gaat heten naar het gelijknamige nummer van Laidback Luke.

Seattle

In het aankomende seizoen vinden de opnames van Grey’s Anatomy ook buiten het ziekenhuis plaats. Acteur Jason George (dr. Ben Warren) een filmpje vanaf de set in Seattle.

Dr. Teddy

Ten slotte werd onlangs bekendgemaakt dat een oude favoriet terugkeert: Kim Raver kruipt weer in de rol van dr. Teddy Altman voor een gastoptreden!