Kijk jij ook zo uit naar de start van Penoza seizoen 5 eind augustus? Om je honger te stillen, worden alle seizoenen van de dramaserie voorafgaand aan de nieuwe afleveringen in marathonvorm uitgezonden.

Article continues after the ad

Penoza seizoen 5

In het nieuwe en laatste seizoen lijkt het leven van Carmen en de kinderen Van Walraven in rustiger vaarwater te zijn gekomen. Ze denkt eraan het drugswereldje definitief te verlaten, maar wil om haar toekomst veilig te stellen nog wel een grote slag slaan. Het is voor de trouwe Penoza-kijker waarschijnlijk geen verrassing is dat dit echter niet zonder slag of stoot gaat. 

Cast

Voor de laatste keer kruipt Monic Hendrickx in de huid van Carmen ‘de weduwe’ van Walraven. Ook vertrouwde gezichten Raymond Thiry, Loek Peters, Sigrid ten Napel, Niels Gomperts, Stijn Taverne, Medina Schuurman, Gijs Naber, Olga Zuiderhoek en Hajo Bruins zijn van de partij. Nieuwe rollen zijn er voor Sonja Silva en Axel Daeseleire, die de nieuwe vlam van Carmen speelt. 

27 augustus

Penoza I, II, III en IV zie je vanaf 1 augustus elke werkdag op NPO3. Het vijfde en laatste seizoen van de dramaserie gaat op 27 augustus van start.