Komend voorjaar gaat het derde hoofdstuk van The Handmaid’s Tale van start. Dat gaat natuurlijk gepaard met een knallende aankondiging!

Puzzelstukjes

Het derde seizoen van The Handmaid’s Tale komt steeds dichterbij. Vorige week verscheen een eerste teaser van deze grimmige dramaserie. Helaas werd daarin nog niet onthuld wanneer we opnieuw zouden afdalen naar de hel van Gilead. Maar de puzzelstukjes vallen langzaam, maar zeker op hun plaats. Deze week verscheen dan ook een post op Instagram die weinig aan de verbeelding overliet!

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

June 5. #WakeUp

Een bericht gedeeld door The Handmaid's Tale (@handmaidsonhulu) op

 

Dienstmaagd

In de even korte als explosieve video is te zien dat The Handmaid’s Tale op 6 juni van start gaat. Wel zo gepast, want June (een prijswinnende rol van Elisabeth Moss) is ook de naam van de hoofdpersoon. Zij is een van de laatste vruchtbare vrouwen in Amerika. Hierdoor wordt ze gedwongen om te werken als dienstmaagd, veredelde seksslaven die worden geplaatst bij rijke families om kinderen te baren. Maar het duurt niet lang voordat June in verzet komt tegen haar onderdrukkers. Het tweede seizoen eindigde met een dijk van een cliffhanger en we kunnen dan ook dan ook niet wachten om te zien hoe het verder gaat met onze favoriete verzetsheldin!