Sylvester Stallone levert drie, prachtige, Miss Golden Globes af voor dit jaar. Zijn dochters Sophia, Sistine en Scarlet gaan een aantal beeldjes uitreiken.

Article continues after the ad

Golden Globes

Elk jaar bij de Golden Globes krijgen zoons of dochters van acteurs en actrices de kans om een beeld uit te reiken. Deze traditie is ooit begonnen met het idee om de kids van de sterren ook in de spotlights te zetten. Andersom zorgt het uitreiken van de Golden Globe juist ook weer voor wat extra promotie voor de kinderen zelf.

Nog meer celebs

Wie gingen Sistine, Scarlet, Sophie allemaal voor? Nou bijvoorbeeld Melanie Griffith (dochter van The Birds-actrice Tippi Hedren) en ook haar eigen dochter Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey) mocht ooit een Golden Globe uitreiken. Daarnaast hebben Rumer Willis, Freddie Prinze Jr. en de dochters Eastwood Kathryn en Francesca ooit een Golden Globe uitgereikt.

Trots

Stallone is uiteraard erg trots op Sophia (20) Sistine (18) en Scarlet (14). "Ik ben verbijsterd dat de tijd zo snel is gegaan en dat mijn dochters zo goed zijn opgegroeid. Daar moet ik mijn vrouw Jennifer alle credit voor geven", aldus de acteur.