Britt Dekker, Talpa

Er breken weer iets betere tijden aan voor Britt Dekker. De 29-jarige presentatrice mag namelijk nog sowieso drie jaar bij Talpa blijven, zo onthulde de zender vandaag! 

Article continues after the ad

En dat betekent natuurlijk dat we haar nog veel vaker gaan terugzien op tv!

Uitbreiding van CV

Hoewel er vast nog wel tv-plannen zijn waar we nog weinig over weten, wordt het cv van Britt de aankomende tijd flink opgevuld. Zo mag ze opnieuw aan de bak met Martien Meiland, Ryanne van Dorst en Najib Amhali in het tweede seizoen Wie van de drie, krijgt ze samen met Martien Meiland een show en als dat nog niet genoeg is, mag ze ook nog eens naast Wendy van Dijk shinen in het zangprogramma We Want More!


Gevoel voor humor

Talpa-directeur Marco Louwerens ziet haar dan ook als waar talent. "Ze raakt de kijker omdat ze allereerst heel veel talent heeft, maar ook omdat ze het hart op de tong draagt en een geweldig gevoel voor humor en timing heeft. De samenwerking van het afgelopen jaar smaakte naar meer." De vraag is natuurlijk wel: stond er nu opnieuw een paard tegenover? Nou, dat betwijfelen we na eerdere problemen met de belasting.

 

Mooiere tijden

Met de verlenging van haar contract breken er wel weer mooie tijden aan voor Britt Dekker. Vorig week liet ze via Instagram weten - op haar verjaardag nota bene - flink in een dipje te zitten. Haar moeder en oma waren namelijk besmet met het coronavirus, waardoor ze het moest doen met een begroeting via het raam. We hopen maar dat beide vrouwen snel opkrabbelen om samen met hun (klein)dochter dit succes te vieren!