Joey en Gaby Blaaser

Oh. My. God. De Bachelorette-fans telden afgelopen week al nagelbijtend de dagen af tot de grote reünie-aflevering waarin we eindelijk te weten zouden komen of Gaby Blaaser nog samen is met haar liefdeskeuze Joey. Nou, de aflevering staat op Videoland - bereid je voor op een hele grote plottwist!

Article continues after the ad

Wow! Waar moeten we beginnen! Een groot deel van de Bachelorette-heren zat op de bank bij Rick Brandsteder om hun avontuur in Zuid-Afrika door te spreken. Zoals verwacht herhaalde finalist Niek dat hij zichzelf veel beter bij Gaby vindt passen. En ook Jordy zit nog een beetje in zijn maag met de hele miscommunicatie-rel tussen hem en Jethro. Maar toen Gaby en Joey binnenkwamen, veranderde alles!

Plottwist

Spoilers volgen, uiteráárd. Nou, het zit zo: Joey en Gaby zijn niet meer samen. Hierover later meer. We nemen je namelijk direct mee naar de grote plottwist. Gaby heeft een beetje spijt van haar keuze om Jordy weg te sturen. Achteraf gezien liet ze zich teveel leiden door geruchten, geeft ze toe. Eigenlijk had ze Jordy - waar ze nog gevoelens voor heeft - mee willen nemen op de 24-uurs-date. Uiteindelijk haalt Rick Jordy erbij. Die staat open voor een vervolgdate met Gaby dus... wie weet komt er uiteindelijk tóch nog een koppeltje voort uit De Bachelorette!

Jordy Jahmal en Gaby Blaaser in De Bachelorette


Over en uit

Tussen Gaby en Joey is het zoals gezegd dus niet gelukt. Hoe dat komt? Na de opnames barstte de coronacrisis in volle hevigheid los. Gaby koos ervoor om haar ouders wat meer te zien, maar daardoor werd het - ook vanwege de afstand tussen haar en Joey - moeilijker om elkaar te zien. Hun relatie verwaterde. En toen ze elkaar dan wél een keer zagen, gaf Joey aan dat hij ook (vriendschappelijk) contact onderhield met andere vrouwen, en dat was voor Gaby de grote druppel. Maar... misschien gaat ze in Jordy wél de ware vinden? Spannend!